Firmaprofil

Vi har altid det rette produkt til dit varmebehov

Billede 041

Om Danheat

DANHEAT producerer oliebrændere, varmluftaggregater og aggregater for rumventilation.

DANHEAT tilstræber til enhver tid, at vore produkter er udført i en høj kvalitet og er funktionelle for præcis det formål de skal anvendes til.

DANHEAT er et lille fleksibelt firma og vi tilpasser vore produkter således, at de opfylder de krav den enkelte kunde stiller til dem. Dette være sig uanset om det drejer sig om materialevalg, design, luft/varmeydelse eller eventuelt farve.

DANHEAT har et mangeårigt erfaringsgrundlag indenfor forbrændings-processer, rumopvarmning, ventilation og tørreprocesser.

DANHEAT rådgiver og vejleder gerne indenfor vore arbejdsområder således, at den optimale løsning kan findes til den enkelte kunde.

 

Oliebrænder
Agentur
Procesbrænder
Varmluftaggregat
Krydsvarmeveksler
Indblæsningsaggregat
Højtemperaturovn
Oliebrænder

DANHEAT har egen produktion af villa oliebrændere, beregnet for montage på centralvarme. Derudover produceres en række special brændere for bl.a. bageriovne og affaldsforbrændingsovne. Disse specialbrændere konstrueres og tilpasses individuelt ifølge kundespecifikation.

Agentur

DANHEAT har agentur på oliebrændere fra Baltur S.p.A., som har et stort produktudvalg af brændere fra 15-10.000 kW.
Yderligere har vi agentur på kedler fra Industrial boiler italy S.R.L

Procesbrænder

DANHEAT importerer procesbrændere fra firmaet Klöcker. Brænderprogrammet omfatter brændere for forbrændingslufttemperaturer op til 7000C , samt katalytiske brændere for affaldsgasser og kulilte.

Varmluftaggregat

DANHEAT 's varmluftaggregater yderst velegnet for rumopvarmning, friskluftforsyning og tørreprocesser. Aggregaterne leveres i standardudførelse fra 22-410 kW og i specialudførelse op til 2.200 kW og kendetegnes ved meget høj nyttevirkning, uanset om de er benyttet til olie- eller gasfyring.

Krydsvarmeveksler

DANHEAT 's krydsvarmevekslere omfatter i standard udførelse aggregater fra 4.000-15.000 m3/h. Aggregaterne leveres med eftervarmeflade enten som olie- eller gasfyret eller for tilslutning til central- eller fjernvarmevand.

Indblæsningsaggregat

DANHEAT 's indblæsningsaggregater leveres kundespecifikt til ønsket luftmængde, med varmeflade for olie- eller gasfyring eller for tilslutning til central- eller fjernvarmevand.

Højtemperaturovn

DANHEAT producerer højtemperaturovne for inddirekte fyring med olie eller gas. Ovnene kan kontinuerligt levere varm luft op til 2500C og er især velegnede for tørreprocesser.